Galleri Bilder fra Mangiamo!

Gallery Thumb I

NORGES BESTE PIZZA?

Hos Mangiamo så tør vi å påstå at vi har en Norges beste pizza! Kom innom for en prøvesmak!

Gallery Thumb II

VÅRE KOKKER.

Møt våre gourmet kokker, hver trent spesifikt for å sikre den beste kvaliteten og presentasjon for ett hvert måltid .

Gallery Thumb III

KUN DE BESTE RÅVARER!

Kun det beste er godt nok for oss og våre kunder og gode råvarer danner grunnlaget for et nydelig måltid!


Gallery Thumb IV

VÅRE LOKALER!

Koselige lokaler hos Mangiamo!


Gallery Thumb V

PIZZA! PIZZA! PIZZA!

Har du smakt vår pizza? Vi har en ekte steinovn som roterer slik at pizzaen blir stekt jevnt over det hele!

Gallery Thumb VI

PEISKOS & STEARINLYS

På Mangiamo så prøver vi å ha en så hjemmekoselig atmosfære som mulig, peisen og stearinlysene skaper en deilig atmosfære i våre lokaler!

Gallery Thumb VII

HYGGE PÅ MANGIAMO!

Pizza, pasta, lasagne, fyr på peisen og god stemning. Vel møtt!

Gallery Thumb I

TIRAMISU

Savoiardikjeks dyppet i espresso og marsalavin med overdrag av mascarpone krem og kakao.

Gallery Thumb II

BIGOLI ALLO SCOGLIO E GAMBERONI

Spaghetti med kongereker, blåskjell, kammskjell, reker, hvitvin, persille, hvitløk og pepperoncini i en mustig tomatsaus toppet med en grillet sjøkreps.


Gallery Thumb IV

CREME BRULE’E ALLA VANIGLIA

Crème brûlée er en dessert laget av eggeplommer, sukker, fløte og vanilje. Mange oppskrifter står oppført med melk og fløte, men den originale crème brûlée inneholder kun kremfløte, eggeplommer, sukker og vanilje. Crème brûlée er for øvrig fransk og betyr brent fløte. Noen anser crema catalana som en forløper til crème brûlée.