Meny La deg friste!

Autentiske Italiensk retter

Vår mat tar deg med til Italia på en opplevelse fylt av smak!
Vår deilige pizza stekt i en roterende stein ovn gir deg en autentisk Italiensk pizza opplevelse.
Vi serverer også ekte tradisjonelle Italienske retter som Lasagne Della Casa og Costata Di Manzo Buongustaio.

Vi har ett stort utvalg av nøye utvalgte fine Italienske viner som komplimenterer maten for en komplett opplevelse.
Vi har også Italienske øl, et stort utvalg av cocktailer, varme og kalde drikker!

Buon appetito!

Starters

Antipasti
Forretter/Starters

Zuppa Di Cozze Riviera
Hvitvinskokte blåskjell i mustig tomatsaus. Smakssatt med hvitløk,
peperoncini og persille. Serveres med hvitløksgrillet landbrød.
L149,-S99,-
Selezione Di Antipasti
Velsortert forrett av ulike (spekemat) med marinerte grønnsaker,
ostedelikatesser og ruccola.
147,-
Caprese Con Mozzarella Di Bufala
Skivet tomat med bøffellmozzarella, jomfruolje, basilikum, oregano og oliven.
145,-
Carpaccio Di Manzo
Oksefilet rullet i fersk sort pepper med marinerte artisjokk, oliven, ruccola, evet parmesanost, sitron og trøffelolje.
154,-
Bruschetta Napoletana
Hvitløksgrillet landbrød, parmaskinke, mozzarella, marinerte tomater
(med hvitløk, løk, basilikum) og kaldpresset olivenolje.
119,-
Salads

Le Insalate
Salater/Salads

Insalata Con Scampi E Capesante
Scampisalat med kammskjell, blåskjell, reker, koriander, cherrytomater, lime,
chilli og basilikumaioli.
159,-
Insalata Cesare
Urtemarinert kyllingfilet, romano salat, pancetta chips, brødkrutonger,
parmesanost og cesardressing.
L159,-S99,-
Insalata Di Parma con salsa, al basilico marinato
Mozzarella og prociuttosalat med solmodne tomater, oliven og melonsalsa
(med honning, chilli og basilikum).
159,-
Additional Delight

Contorni
Tilbehør/Additional Delight

Insalata di pomodori e cipolla
Tomatsalat med rødløk, basilikum, persille og olivenolje.
79,-
Insalata Mista
Blandet salat med med tomat, rødløk, olivenolje, parmesan, italienske oliven
og sitrondressing.
85,-
Panne all aglio e erbe freshe
Grillet Italiensk landbrød med hvitløk, olivenolje og ferske urter.
65,-
Olive Verdi
Hvitløk og peperoncini marinerte grønne oliven.
55,-
Pasta

Le Paste
Pasta/Pasta

Penne Piemontese
Pastarør med strimlet oksefilet, champignon, løk, hvitløk, pepperoncini, persille, ferske tomater og portvin. Serveres med (kremig) fløtesaus.
L159,-S99,-
Lasagne Della Casa
Gratinerte bladmakaroner strimlet med kjøttdeig, bechamelsaus og mozzarella.
L157,-S99,-
Pasta Del Maestro
Båndspaghetti med scampi, reker, champignon, løk, persille og hvitløk.
Serveres med (kremig) hummersaus.
L157,-S99,-
Fettucine Alla Sozzona
Båndspaghetti med italiensk salscicciapølse, blandet sopp, hvitløk, pepperoncini, persille,
hvitvin og tomatsaus.
L149,-S99,-
Rigatoni Al pollo E porcini
Pastarør med kylling, Karljohansopp, hvitløk pepperoncini, persille, hvitvin, tomat og fløte.
L159,-S99,-
Bigoli Allo Scoglio e gamberoni
Spaghetti med kongereker, blåskjell, kammskjell, reker, hvitvin, persille, hvitløk og pepperoncini i en mustig tomatsaus toppet med en grillet sjøkreps.
159,-
Meat

Piatti caldi
Varmretter/Meat

Cotolette D `Agnello All Umbrico
Grillet urtemarinert lammekarré, ristede grønnsaker, rosmarinsaus toppet med en chevre og urtecreme
samt ristet parmaskinke.
229,-
Costata Di Manzo Buongustaio
Grillet entrecote med kantareller og chianti rødvinsaus toppet med panchetta , surret haricoverts samt
ruccola og revet parmesanost.
225,-
Scampi gourmet
Cognacs flamerte kongereker med purreløk, champignon, persille, hummersaus og en grillet sjøkreps.
Serveres med ris.
235,- 
Velg mellom:

- Pommes frites
– Fløtegratinerte poteter
– Bakt potet

Pizza

Pizza
Ekte Italiensk Pizza bakt i steinovn!
Alle våre pizzaer serveres med mozzarellaost og tomater importert fra Italia,
og ferske råvarer av høy kvalitet. Mulighet for å bestille liten pizza, spør servitøren.

Margherita
Tomat, mozzarella og basilikum.125,-
Vesuvio
Skinke.137,-
Capricciosa
Champignon og skinke.145,-
Cacciatore
Oliven og salami.144,-
Napoletana
Oliven og ansjos.145,-
Calzone (Innbakt)
Skinke.149,-
Pieta Di Mangiamo
Champignon, parmesan, ruccola og parmaskinke.164,- 
Toscana
Reker og skinke.152,-
Ortolana (vegetar)
Zuccine, aubergine, champignon, ferske tomater, oliven hvitløk og ruccola.149,-
Creazione Di Adamo
Ferske tomater, champignon, ruccola, gorgonzola og oksefilet.159,-
Quattro Formaggi
Parmesan, gorgonzola, chevre, oliven og ruccola.159,- 
Quattro Stagiono
Champignon, artisjokk, oliven, reker og skinke.147,- 
Salsiccia
Cherrytomater, rødløk, ruccola og salsiccia (Italiensk pølse).159,- 
San Daniele
Soltørkede tomater, parmesan, ruccola og parmaskinke.159,-  
Salumiera
Breasaola, ventrincini (sterk salami), ruccola og parmaskinke.159,- 
Salamino
Ferske tomater, ruccola og sterk Italiensk salami.149,-
Mille Fiori
Reker, champignon og skinke.145,-
Prezzemolo
Reker, tunfisk, oliven, hvitløk, persille og basilikum.147,- 
Contesse
Paprika, rødløk, champignon, hvitløk, basilikum og kylling.149,-
Dio Nettuno
Cherrytomater, ruccola, reker, scampi og blåskjell.159,-
Gambero
Soltørkede tomater, hvitløk, persille, ruccola og scampi.149,-
Vegeteriana
Ferske tomater, Champignon, paprika, oliven, artisjokk og ruccola.138,-

 

Barn

Menu per Bambino
Barnemeny/Childrensmenu

Lasagne della cassa
67,-
Pølse og pommes frites
67,-
Hamburger og pommes frites.
75,-
Barnepizza med ost og skinke
75,-
Spaghetti med kjøttsaus
67,-
Dessert

Dolci
Dessert/Dessert

Tiramisu
Savoiardikjeks dyppet i espresso og marsalavin med overdrag av mascarpone krem og kakao.
82,-
Creme Brule’e alla Vaniglia
Creme brule’e med ekte vaniljesmak.
77,-
Scrigno Alcioccolato
Varm sjokoladebakelse med vaniljekrem og jordbærsorbet.
75,-
Banana Split
Banan, vaniljeis, sjokoladesaus, ristet mandler og fløte.
69,-
Red wine

Vino rosso
Rødvin/Red wine

 

Montepulciano d’Abruzzo ”Peladi” (Husets)
Laget av 85% Montepulciano og 15% Sangiovese druer. Manuell innhøsting, umiddelbar
pressing og gjæring under streng temperaturkontroll gir en klassisk, tradisjonell og karakteristisk
vin fra dette området (Abruzzo). Den er rubinrød med innslag av lilla toner. Intens aroma og med
en saftig, men allikevel relativt kraftig smak.
GL 79,-  FL 330,-
Valpolicella Classico ”I Gadi”
Vinen er laget på de tradisjonelle druesortene for Valpolicella; Corvina, Molinara og Rondinella.
Fargen er kirsebær rød/granatrød. Den lagres i noen mndr. på store eikefat, noe som gir vinen elegante
innslag av vanilje og mandler. Smaken går i retning av røde bær, den er moden og med god syrebalanse.
Passer utmerket til lyst kjøtt, pasta, pizza også lam. I Italia drikker de også denne vinen til mandelkaker.
GL 89,-  FL 399,-
Valpolicella Classico San Cassiano
Vinen produseres på Corvina, Rondinella og 10% av Molinara druer. Molinara particolare gir
vinen en lett krydder lukt. Druerankene vokser i rik organisk jord. Innhøstingen gjøres noe senere
på høsten og druene tørkes noe i anlegget før gjæring. Vinen lagres og foredles i ståltanker.
Kan serveres til pastaretter, lyst kjøtt og pølserretter, gjerne også pizza.
GL 89,-  FL 399,-
Valpolicella Classico Superiore Ripasso ”Soraighe”
Vinen er laget av Corvina, Rondinella og Molinara druer etter Ripasso metoden som betyr at ung, klassisk
Valpolicella blandes med most fra Amarone produksjonen. Modning og videreutvikling foregåri små og store
eikefat. Lukten er intens og går i retning av modne kirsebær og skogsbær med søte kryddertoner. En rik og
moden vin med et fullt smaksbilde i forhold til moden Valpolicella. Passer utmerket til rødt kjøtt, også vilt.
FL 440,-
Dolcetto d’Alba
Denne vinen er produsert på Dolcetto druer som er relativt ukjent i Norge.
I Italia regnes den som vennevinen framfor noen. Passer perfekt å drikke uten mat, men kan selvfølgelig
nytes til enkle retter. Rubin rød på farge som kan bryte til fiolett. Duften går i retning av kirsebær og plommer.
Smaken er tørr og forsiktig bitter.
FL 335,-
Castellare Chianti Classico
En klassisk, ekte Chianti fra området rundt Castellina. Nydelig rubinrød på farge som er typisk
for Chianti Classsicoviner herfra. Unik og elegant, klassisk. Castellare sin filosofi er å ha fokus på den gamle,
klassiske måten å produsere Chianti på. Druen Sangioveto, sier de selv, er en nobel variant av druen Sangiovese, som nå er vanlig å bruke.
I tillegg blandes i små mengder av Canaiolo, Colorino og Malvasia Nero.
Vinen er lagret i 7 mndr. på gamle eikefat og 7 mndr. på flasker, før den slippes på markedet.
GL 99,-  FL 450,-
Baglio del Sole Nero d`Avola
Verden har oppdaget den problematiske Nero d`Avola druen, prinsen av Sicilianske viner.
Druen høstes første halvdel i september. Modnes i 15 dager under kontrollert temperatur og
lagres i 4 mndr. i stål/sement tank før den tappes på flasker og igjen lagres i 4 mndr.
GL 82,-  FL 375,-
Barbera d`Asti ”Brikko Blina”
Duften er fruktig og variert med aromaer av røde bær, fiol, krydder, med søtlige undertoner.
Skogsdufter kjennes også når vinen har modnet noe. I munnen er den harmonisk, varm, rund og tørr.
Vedvarende behagelig ettersmak. Passer til pastaretter med kjøtt, kylling og pizza.
GL 82,-  FL387,-
Barbera d`Alba Superiore
Druetype Barbera 100% som vokser sør-øst for Alba i område Neive ca 300 meter over havet.
Druene knuses på tradisjonell måte før gjæring med skinn og lagres i rustfrie tanker ved ca. 28C*.
Etter ca. 10 dager skilles vinen fra skinn og bearbeides til et klart rent produkt. Vinen modnes på ståltanker før
den lagres på eiketønner i ca. 12 mndr. Så tappes den på flasker og lagres igjen i ca. 6 mndr. Farge: Rubin rød
som går over til granat rød ved lagring. Fruktig smak når vinen er ung, harmonisk og moden med myk syre som fremhever friskheten og duften.
Vinen passer godt til Ravioli og Tagliatelle pasta med kjøtt sauser.
Den går også godt til grillet rødt kjøtt og modne oster.
FL 430,-

White wine

Vino bianco
Hvitvin/White wine 

Trebbiano Montepulciano d’Abruzzo ”Peladi” (Husets)
Laget av Trebbiano –Toscanadruer. Druene presses umiddelbart etter innhøsting.
Den rene, klare mosten blir til denne vinen som er strågul på farge med svært fruktig lukt.
Den er tørr på smak, men er likevel behagelig myk. Passer til forretter og sjømat uten for tunge sauser.
GL 75,-  FL 295,-
Santapupa Pecorino
En vin med god friskhet laget av 100% Pecorinodruer. Utmerket struktur og en behagelig mykhet.
Druene høstes for hånd og mosten holdes kald i ståltank i ca. 2 mndr. etter gjæring.
I tillegg til vinens fruktighet kan man tydelig kjenne mandelsmak. Vinen er egnet til småretter av fisk og lyst kjøtt, samt pastaretter.
 FL 375,-
”Basarico” Sauvignon Blanc
Denne vinen er laget på druen Savignon Blanc. Basarico betyr på italiensk dialekt; basilikum.
Vinen lukter i retning av denne urten, derfor valgte de dette navnet til denne friske vinen.
Stikkelsbær kan også fornemmes i lukten. Bør serveres ung og kjølig. Lagring anbefales ikke,
men kan oppbevares 1-2 år. Fyldig på smak med hint av delikat frukt. Passer til kalde forretter,
skalldyr og salater, eller bare som terrasse vin
GL 87,-  FL 390,-
Soave Classico “Libet”
”Suave” betyr på Latin behagelig, som denne vinen er. ”Soave”; navnet er hentet fra den
historiske byen Soave utenfor Verona. Vinen er laget på den klassiske druen eller druene for denne vintypen.
Garganega, men også noe Trebbiano er i blandingen. Den er strågul på farge og duften er intens og
behagelig med tydelige innslag av tropiske frukter og mandler. En super, vedvarende og moden smak
som passer ypperlig til pasta og fisk.
GL 79,-  FL 312-
Piave Chardonnay
Denne vinen kommer fra Friuli (Nord-øst) i Italia og er laget av Chardonnaydruer. Innhøsting er i
august, den gjæres ved lav temperatur i 15 dager hvoretter den foredles i 4 måneder på ståltank
og så 6 måneder på flaske. Vinen er strågul med et snev av lysgrønt.
Delikat og elegant aroma av epler og banan, lukt av brødskorper kan fornemmes (toast).
Smaken er frisk og fruktig, kompleks. Prøv den til hvit fisk og skalldyr.
GL 84,-  FL 395,-
Piave Pinot Grigio
Pinot Grigio (Pinot Gris) er en hvit drue mutert fra sin røde navnebror Pinot Noir.
Denne vinen kommer også fra Friuli området Nord-øst i Italia (nord for Venezia).
Druene høstes i løpet av august og presses/gjæres i løpet av 12 dager under streng temperaturkontroll.
Mosten lagres så i ståltank i 5 måneder før den får ytterligere 3 måneder på flaske før den er klar til salg.
En vin strågul på farge. Intens aroma av fersken, vanilje og et hint av muskatnøtt. Smaken er tørr og frisk,
aromatisk fruktig med lang og god ettersmak. Passer godt til skalldyr og sjømat, eller bare til kos.
GL 89,-  FL 410,-
Traminer Aromatico
Som navnet forteller er vinen laget av 100% Traminer Aromatico druer. Innhøsting foregår første uken i
september. Den lagres i 5 mndr. i ståltanker før den tappes over på flasker for ytterligere 3 mndrs. lagring.
Fargen er gyllengul og den har en aroma som er fruktig med et snev av ananas og tropisk frukt.
Vinen serveres til enkle retter, men kan også nytes med et glass blant venner.
FL 410 ,-

Sweet wine

Vino dolce
Dessertvin/Sweet wine

Recioto
Denne vinen er laget på druevariant: 40% Corvina, 40% Corvina stor, 10% Molinara og10% Rondinella.
Drueranker som er plantet i 1965. Druene høstes for hånd og legges i esker og tørkes i 160 dager, noe
som gir den karakteriske smaken av syltetøy av kirsebær. Sekundære dufterav vanilje, kakao og kaffe.
Vinen er lagret på eikefat før den tappes over på flasker. Selv rik på sukkerrester er vinen fortsatt ren og
elegant i munnen. Fargen er dyp rubinrød mot granat. Serveringsforslag: Godt egnet til ost, kjeks og frukter.
Den er perfekt til sjokoladebaserte desserter.
GL 79,-  FL 590,-
Moscato d´Asti
Denne søte vinen er laget av Moscatodruer. Meget frisk vin som passer utmerket til frukt,
fruktsalater, kaker og ikke minst friske jordbær. Strågul på farge med innsmigrende lukt av salvie,
sitron, lime og frukt som aprikos og fersken. den er lett musserende.
GL 49,-  FL 299,-
Vinsanto S. Niccolo Castellare
En vin, ikke for alkoholikere – eller for tørt eller søt. Laget av Malvasia Blanca 60% og Trebiano
Toscano 40% druer som innhøstes i september. Produsert etter gamle tradisjoner ,druebuntene
henges opp til å tørke i ventilert miljø. Deretter lagres vinen i små tretønner i minst 5 år.
Videre utvikles på flaske i 8 mndr. Er egnet til dessert, kake, frukt og hvite oster.
GL 89,-  FL 495,-

Rosé wine

Vino rosato
Rosévin/Rosé wine

Rose Bardolino Chiaretto ”I Gadi”
Dette er en rosé vin fra området rundt Gardasjøen (Veneto). Den lages på de samme druene som
benyttes til Valpolicella og Amarone. Aroma av fersken. En fruktig, frisk og sommerlig vinsom passer
til lettere retter, gjerne salat, pizza, kylling osv.
GL 78,-  FL 340,-
Rose Peladi
85% Montepulciano d’Abruzzo og 15% Sangiovese druer. Disse vokser i leirjord ca. 250 meter over havet.
Druene håndplukkes, rask knusing og kort gjæring på skinn for gjæring uten skinn ved lav temperatur som
gir en myk og behaglig vin, Kirsebærrød i farge og fruktig aroma. Passer godt til supper og forretter, spesielt
fiskesupper eller annen form av sjømat. Eller ette pastaretter og pizza.
GL 78,-  FL 340,-

Champagne

Champagne & Spumante
Champagne & Musserende/Champagne & Sparkling

Prosecco Cescon
Dette er en av de vinene som har økt mest i popularitet i Norge (kanskje hele verden?) de seneste årene.
Druen som benyttes heter Glera og vokser i Conegliano og Valdobbiadene, åsene nord for Treviso i Veneto regionen, nord-øst i talia.
Vinen er briljant strågul på farge med en herlig kaskade av friske bobler i glasset.
Rik aroma med innslag av eple, pære og blomstertoner smeltet sammen i elegant harmoni. På smak er vinen frisk, myk og forfinet fruktig.
En strålende og elegant Prosecco. Ideell til aperitiff og lette forretter. Prøv også til fisk.
GL 74,-  FL 375,-
Prosecco Rose Cescon
En lett musserende vin produsert fra en spesielt utvalgte Raboso Piave og Moscato druer.
Innhøsting første uken i oktober. Lagres i 3 mndr. før den slippes på markedet, mao. en ung og frisk vin.
Denne Rosè vinen kjennetegnes for sin eleganse og livlige smak. Farge, briljant rosè med duft av jordbær, rips,
bringebær og kirsebær. Balansert syre.Vil virke fruktig snarere enn kremet. Nytes til lette forretter, sjømat og
frukt dessert eller som aperitiff.
GL 74,-  FL 375,-
Moet Chandon
FL 690,-.
Dom Perignon
FL 1995,-

 

Drinks

Bevande
Drikke/Drinks

Mineralvann/Cold drinks

7up
36,-
Pepsi cola
36,-
Pepsi max
36,-
Solo
36,-
Appelsinjuice
36,-
Eplemost
36,-
Farris naturell
36,-
Farris lime
36,-
Pelllegrino
48,-

Kaffe/Te / Coffee/Tea

Kaffe
24,-
Espresso enkel
25,-
Espresso dobbel
32,-
Cappuccino
34,-
Kaffe Latte
36,-
Kaffe Mocca
38,-
Sjokolade med krem
36,-
Kaffe med smak
38,-
Te med smak
28,-

Øl/Beer

Øl fat 0,4l Ringnes
59,-
Peroni nastro azzuro
62,-
Birra menabrea 1846
62,-
Birra menabrea anniversario ambrata
62,-
Ringnes pilsner
52,-
Baltika 7
54,-
Carlsberg
56,-
Kronenbourg 1664
56,-
Heineken
56,-
Corona
58,-
Budweiser
58,-
Stella Artois
58,-
Staropramen (dark)
58,-
Staropramen
58,-
Jacobsen saaz blonde
60,-
Kilkenny
64,-
Guinnes
64,-
Munkholm (alkoholfri)
36,-

 

Cider/Cider

Somersby apple cider
57,-
Somersby pear cider
57,-
Somersby cranberry cider
57,-
Smirnoff ice
59,-

Drinker/Drinks

Black Russian
86,-
White Russian
86,-
Cuba Libre
86,-
Gin Tonic
86,-
Screwdriver
86,-
Vodka Battery
92,-
Snowball
92,-
San Fransisco
92,-
Longisland Icetea
96,-

KAFFEDRINKER

Galliano Coffe
86,-
Calypso
96,-
Irish Coffe
96,-

Brennevin/Liquors

Jack Daniels (bourbon)
72,-
Jameson
74,-
J.B
78,-
Glenfiddich
95,-
Highland park
95,-
Johnny Walker black label
105,-
Bowmore
105,-
Isla of Jura
105,-
Chivas Regal 12 år
105,-
Oban
110,-

COGNAC

Martell
88,-
Backe xxx
95,-
Backe xo
105,-
Napoleon
105,-
Remy Martin
105,-

LIKØRER

Baileys
62,-
Cointreau
74,-
Tia Maria
75,-
St. Halvard
75,-
Drambuie
78,-